Training & Coaching

Daar waar het bij arbeidsbemiddeling gaat om de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever, zo gaat het bij training en coaching om de match tussen de vraag van de organisatie en/of het individu en de trainer/coach met de juiste expertise en ervaring.

Het beste uit mensen halen door ze de dingen te laten doen waar ze goed in zijn. Waar ze blij van worden in hun werk. En blije mensen werken aanstekelijk en zullen ook andere motiveren. En dat is wat je als organisatie wilt!

Suc6werk heeft een netwerk van zeer gespecialiseerde trainers & coaches met zeer veel ervaring Geen vraag is hetzelfde dus er bestaan geen standaardtrainingen.

Coaching

Coaching bij Suc6werk is altijd gericht op meer suc6 in je werk en prive leven. Onze coaches zijn stuk voor stuk professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ieder met hun eigen specialisaties. Onze coaches onderscheiden zich bovendien omdat ze allemaal ruime ervaring hebben in hun eigen vakgebied van werkvloer tot aan management aan toe.

Coaching wordt individueel aangeboden. Het traject wordt in overleg tussen opdrachtgever, coach en coachee vastgesteld. Het eindresultaat van de coaching wordt vooraf vastgesteld. Zo weet iedereen precies waar hij aan toe is.

Trainingen & Trajecten

Trainingen zijn gericht op een aantal veel voorkomende zaken in het onderwijs. Trainingen zijn gericht op groei (ontwikkeling) of op het voorkomen van klachten en vinden plaats met een groep deelnemers. Incompany, Onder trajecten verstaan wij een combinatie van groepstraining en individuele coaching. Een traject is gericht op een specifiek probleem en wordt meestal door meerder trainers en coaches begeleid.

Onze trainers zijn stuk voor stuk ervaren en gecertificeerde trainers op hun vakgebied. sommige met veel ervaring binnen het onderwijs, andere weer juist niet. Dat maakt dat wij een diversiteit aan kennis en ervaring kunnen aanbieden.