Wij zoeken medewerkers voor de buitenschoolse opvang van diverse locaties

Wij zoeken medewerkers voor de buitenschoolse opvang van diverse locaties in regio Zwijndrecht.

Wie zijn wij? 

Deze kinderopvang & onderwijs heeft ruim 500 medewerkers en 18 kindcentra in Alblasserdam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk. vindt dat kinderen ontwikkelrecht hebben. Daarom krijgen zij op de kindcentra spelen, spelend leren, leren en lerend spelen in elke levensfase op hun eigen niveau wat zij nodig hebben om hun toekomstdromen waar te kunnen maken. De pedagogisch medewerkers en leerkrachten werken hieraan als één team vanuit één missie en visie en één pedagogische en educatieve aanpak van 0 tot 13 jaar. Met een doorlopende ontwikkellijn en activiteiten die zijn afgestemd op de behoeften van de kinderen zorgen zij voor de beste ontwikkelkansen voor ieder kind, van baby tot puber.  

Het motto: ‘Doen waarin je gelooft’ 

Op diverse locaties bieden wij buitenschoolse opvang (bso) aan kinderen van 4 tot 13 jaar. Voor en na onderwijstijd. Elke dag staan er uitdagende activiteiten op het programma op het gebied van sport, spel, kunst en techniek. De kinderen mogen hieraan meedoen, maar even niets doen, mag ook.  

Op dit moment zijn er specifieke vacatures bij drie kindcentra: 

1. Het Christelijk kindcentrum  is het eerste beweegkindcentrum . Met uitdagende beweeg- en ontwikkelactiviteiten zorgen de pedagogisch medewerkers en leerkrachten als één team voor de beste ontwikkelkansen voor ieder kind. Het motto: ‘Spelend en lerend groeien’. Het Kindcentrum vindt het belangrijk dat kinderen zich gehoord, begrepen en geliefd voelen. De buitenschoolse opvang biedt extra uitdaging aan pedagogisch medewerkers. Het zijn gevarieerde groepen waaraan ook kinderen uit het speciaal onderwijs deelnemen.  

2. Het Christelijk kindcentrum1, is gevestigd in een monumentaal pand en biedt een peuterspeelgroep, onderwijs en buitenschoolse opvang aan circa 260 kinderen. Het motto: ‘Samen met het kind’. Bij de opvang werkt een gemotiveerd team pedagogisch medewerkers en leerkrachten. ze hechten veel waarde aan samen met het kind werken aan de ontwikkeling en werkt ook nauw samen met de ouders en andere betrokkenen. Persoonlijke aandacht, veiligheid en geborgenheid staan voorop.   

3. Christelijk kindcentrum in Hendrik-Ido-Ambacht biedt een peuterspeelgroep, verlengde peuteropvang, basisonderwijs en buitenschoolse opvang. Een enthousiast team werkt samen vanuit één team met één pedagogische en educatieve visie aan een doorgaande ontwikkellijn van peuter tot puber. Kernwoorden zijn: openheid, veiligheid, respect, partnerschap en structuur en het allerbelangrijkste is een warme sfeer. Het motto: ‘Wij geloven in samen’. zij laten kinderen zich verwonderen, want je een leven lang verwonderen, is een leven lang leren.  

Interesse gewekt??

Draai een dagdeel mee, maak kennis met het team en de kinderen en ervaar de fijne werksfeer.

Maak vrijblijvend een afspraak, mail naar lvanderkleij@suc6werk.nl of bel 0623654395.

Reageren kan tot 30 april 2023