Pedagogisch Conciërge – 40 uur in Amsterdam

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Schooljaar 2022-2023

FTE

1 fte of duobaan 04, 0,6 fte

Reageren kan tot 30 juni 2022

Omschrijving

Kom jij ons team versterken? We zijn op zoek naar een leuke conciërge. Sta jij stevig in je schoenen, ben je een duizendpoot, een klusjesman, beschik je over veel empathie en heb je affiniteit met onze doelgroep? Dan is deze functie als conciërge zeker iets voor jou!

Wat ga je doen
Als Pedagogisch Conciërge draag je zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het gebouw. Je verricht onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan gebouwen en verleent ondersteunende diensten zoals het afhandelen van telefoonverkeer en het uitvoeren van inkoopopdrachten. Naast deze praktische & technische taken ben je ook het aanspreekpunt voor leerlingen en, indien nodig, ondersteun je de leerlingen en hou je toezicht in de school. In deze functie is het belangrijk dat je empathisch vermogen hebt en affiniteit hebt met onze leerlingen. Het onderhouden van contacten met leerlingen en het ontvangen van bezoekers behoren ook tot je takenpakket, evenals het verzorgen van kantine diensten. Je gaat ook interne stages faciliteren voor onze jongeren die nog niet in staat zijn om op een externe plek stage te lopen.


Draai vrijblijvend een dag mee om de fijne sfeer te proeven en kennis te maken met de school, het team en de leerlingen.

Hebben we je interesse al gewekt, neem vrijblijvend contact op met SUC6WERK 06-23654395 of mail lvanderkleij@suc6werk.nl.


Al met al, bestaat dit functieprofiel uit de meest uiteenlopende taken en is het belangrijk dat je open staat voor een veelheid aan werkzaamheden.
De school?
Het is een mavo/havo/vwo VSO voor kwetsbare leerlingen met voornamelijk autisme en AD(H)D en internaliserende problematiek zoals angst, depressie en dwang die extra ondersteuning nodig hebben. De school bestaat uit een onder- en een bovenbouw en een onderwijszorgbouw.

In al onze leerlingen zien we mogelijkheden en talenten. We willen hen de kwaliteit bieden die ze verdienen, daar zijn goede docenten voor nodig.

Wat vragen wij van jou
Om jouw functie zo goed mogelijk te vervullen, breng je de volgende ervaring en kennis mee:

  • Zelfstandige en dienstverlenende werkhouding;
  • Mbo werk- en denkniveau (bij voorkeur Facilitaire richting);
  • Het liefst minimaal twee jaar ervaring met bovenstaande werkzaamheden;
  • Anticiperend vermogen, sociaal vaardig en klantgericht;
  • Uitstekende mondelinge communicatieve vaardigheden en representatief;
  • Goede schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van computers is een pré;
  • Initiatiefrijk en stressbestendig, goed in plannen en organiseren.

Wat bieden wij jou

  • Werken binnen een unieke organisatie met aanbod van zowel Onderwijs als Jeugdhulp;
  • Hele leuke leerlingen;
  • De mogelijkheid om middels training van conciërge naar pedagogisch conciërge te gaan.
  • Een overeenkomst voor de duur van 1 jaar, voor 40 uur per week. Bij gebleken geschiktheid kan er besloten worden over te gaan tot verlenging of een contract voor onbepaalde tijd.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs OOP, schaal 4. Het salaris bedraagt minimaal € 1715, – en maximaal € 2434, – bruto per maand bij een fulltime aanstelling. De gewenste startdatum is z.s.m.